Schildersbedrijf Amsterdam

Het voorjaar is begonnen en dat betekend dat Vonk Schilders als schildersbedrijf in Amsterdam weer volop buitenschilderwerkzaamheden verricht. Veel mensen kiezen ons uit als schildersbedrijf in Amsterdam of Schildersbedrijf in Hilversum. De voornaamste reden hiervan is dat wij al 20 jaar als schildersbedrijf in Amsterdam werkzaam zijn en daardoor de nodige kennis en ervaring hebben over schilderen. Als u voor Vonk Schilders kiest kunt u ook voor vele andere diensten bij ons terecht zoals:

  • Werkzaamheden als binnen schilder
  • Houtrotreparaties
  • Restauratieschilderwerk
  • Glaszetting
  • Nieuwbouwschilders
  • Monumenten schilderwerk
  • Vloercoating
  • Vochtbestrijding
  • Betonherstel

Zoals u ziet heeft u bij ons als schildersbedrijf in Amsterdam keuze uit diverse diensten, voor u gemakkelijk als er toevallig meerdere werkzaamheden vervult moeten worden. Zo hoeft u maar één schildersbedrijf in Amsterdam in te schakelen in plaats van verschillende bedrijven.

Houtrotreparaties

Woont u in Amsterdam of Hilversum? Daar staan veel huizen uit een ouder bouwjaar. Als u in een wat verouderde woning woont, bekijkt u dan wel eens uw kozijnen? Houtrot komt vooral voor in kozijnen en deuren die niet goed onderhouden worden. Daarbij kan het zorgen voor lekkages. Houtrot kan niet geschilderd worden en zal daarom eerst herstelt moeten worden. Houtrot  wordt van binnenuit veroorzaakt door schimmels in combinatie met vocht. Houtrot kunt u herkennen door de kleur, deze is zwart of bruin daarnaast laat het hout in de meeste gevallen los of kunt u er gemakkelijk inprikken. Als het verf los bladdert en gebarsten is, is dit in de meeste gevallen houtrot. Wij als schildersbedrijf in Amsterdam hebben veel ervaring in het herstellen van houtrot en helpen u hier graag bij. Het is namelijk zeer belangrijk om dit te herstellen omdat het rotten zich verder kan verspreiden waardoor u uiteindelijk meer kosten kwijt bent. Daarbij kunnen wij als Schildersbedrijf in Amsterdam houtrot repareren maar is het te ver verspreid over een kozijn of ander object, dan moeten we dit helaas vervangen. Wacht dus niet te lang met het herstellen van houtrot en neem contact op met Vonk Schilders. Wij staan graag voor u klaar als schildersbedrijf in Amsterdam of als Schildersbedrijf in Haarlem.

 

schildersbedrijf Amsterdam