Peeling Rotterdam

Bij beauty salon Centifolia Rotterdam kunt u terecht voor verschillende behandelingen zoals een heerlijke peeling, een gezichtsbehandeling maar ook een pedicure behandeling en nog veel meer! Bent u opzoek naar peeling in Rotterdam, een behandeling die uw huid weer laat stralen? Lees dan snel verder en ontdek wat de voordelen zijn van een peeling behandeling in Rotterdam. Ook kunt u bij ons terecht voor behandelingen als microdermabrasie in Rotterdam.

 Bij beauty salon Centifolia vinden wij het belangrijk dat wij eerst kennis maken met u en dat u kenbaar maakt wat uw wensen zijn. Vervolgens zullen wij uw huid goed analyseren en de mogelijkheden met u bespreken. Het is namelijk erg belangrijk dat de behandeling die u uitkiest ook bij uw huidtype past. Dit is belangrijk omdat elke huidtype anders is en er een milde of iets grovere behandeling kan worden toegepast. Dit is ook het geval met een peeling behandeling. Wij informeren u graag over de verschillende soorten peeling in Rotterdam Centifolia en wat de voordelen hiervan zijn.

De verschillende soorten peeling in Rotterdam Centifolia:

          Glycolzuurpeeling, een goede behandeling om huidveroudering tegen te gaan. De conditie van uw huid wordt aanzienlijk verbeterd.

          Salicylzuurpeeling, een geschikte behandeling voor een onrustige, vette huid en pigmentvlekken.

          Microdermabrasie behandeling, geeft de huid een boost en de huid blijft langdurig fris.

 

De voordelen van een huidpeeling:

          De conditie van uw huid verbeterd.

          Acne, littekens en fijne lijntjes worden minder zichtbaar.

          Pigmenten kunnen verminderen.

          Het houdt vocht in uw huid vast.

 

Weet u hoe een peeling behandeling in Rotterdam Centifolia werkt? Er wordt een dun laagje van uw huid verwijderd, dit zijn de dode huidcellen. Na het verwijderen van de dode huidcellen ziet uw huid er weer een stuk stralender en egaler uit. Het is belangrijk om dit op een professionele manier te laten doen, bij beauty salon Centifolia Rotterdam verzorgen wij huidpeeling op een veilige en zeer geconcentreerde manier. Bent u al overtuigd of wilt u nog wat extra informatie over de behandelingen? Neem dan gerust contact op met ons.

 

Peeling Rotterdam