Je auto parkeren bij Schiphol, deze opties heb je!

Je auto onbezorgd achterlaten wanneer je op reis gaat wil iedereen natuurlijk. Je wilt niemand tot last zijn en jezelf brengen naar de airport en ook zelf terug komen. Maar dat betekent dat je je auto dan bij het vliegveld moet achterlaten. Gelukkig zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

Bij Schiphol kun je ervan verzekerd zijn dat je auto veilig zal zijn bij hun. Alle garages en parkeerterreinen zijn beveiligd met camera’s en parkeermedewerkers zijn er ook om een oogje te gooien en ervoor te zorgen dat alles goed is.

Je kan je auto voor een korte periode en ook een lange periode parkeren. Als ’t voor een korte periode is dan kan je parkeren bij P1 en P2. Als je voor een langere tijd je auto bij hun wil parkeren dan moet je zijn bij P3. Je kan hier altijd parkeren. Ook als je niet hebt gereserveerd. Het ligt ietsje buiten Schiphol, dus je wordt naar het vertrekhal gebracht met een snelbus. Het kan wel zijn dat de parkeerkosten iedere dag verhoogt wordt met 10,- Euro. Alle drie services worden door Schiphol aangeboden.

Er zijn ook andere services aangeboden, waaronder:
• Airport Valet parking – als bij Schiphol bent aangekomen geef je je auto sleutels aan een chauffeur die dan je auto naar de garage brengt
• Sleep, park en fly
• Vip parking Schiphol

Als je bij Schiphol parkeert hoef je je sleutels niet af te geven. Ze blijven veilig bij jou. Dus aarzel niet en parkeer je auto gerust bij Schiphol parking. Het is in goede handen.