Auto opslag

Bent u een trotse eigenaar van een luxe auto of een mooie oldtimer? Gaat u binnenkort voor langere periode weg of zoekt u een auto opslag in Den Haag? Bij Carstorage&Go kunt u terecht als u uw auto wilt stallen. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Den Haag en zijn gemakkelijk te bereiken. Uiteraard beschikken wij over een overdekte auto opslag en staat veiligheid van uw auto stallen voorop bij ons. Bij Carstorage&Go vindt u verschillende soorten auto’s, meerdere plekken om uw auto te stallen en verschillende voordelen. Heeft u nog nooit eerder gebruik gemaakt van een auto opslag en twijfelt u of dit nodig is? Over het algemeen worden auto’s gestald die nieuw, luxe of sierpaardjes zijn. Ook zien wij veel mensen in onze auto opslag die erg zuinig zijn op een willekeurige auto en deze liever niet voor een langere periode onbeheerd achterlaten. Het maakt niet uit voor welke redenen u gebruikt wilt maken van onze auto opslag, in alle gevallen kunt u uw auto stallen bij Carstorage&Go.

De vele voordelen van onze auto opslag

Als gebruik maakt van onze diensten en uw auto achterlaat in onze auto opslag geniet u van verschillende diensten. Natuurlijk staat uw auto veilig bij Carstorage&Go maar wij verzorgen graag iets extra’s voor onze klanten. Naast veiligheid geniet u van diverse voordelen zoals:

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bewaking
  • 24 uur per dag personeel aanwezig
  • Minimaal 2,5 bij 5 meter stallingsruimtes
  • Klimaatbeheersing d.m.v. stabiele temperatuur en luchtkwaliteit
  • Oliebak onder elke auto
  • Stofhoes om de carrosserie
  • Mogelijkheid om een accudruppellader aan te sluiten

Wilt u meer informatie over onze diensten bij Carstorage&Go of wilt u graag zelf de auto opslag bekijken? U bent van harte welkom om ons te bezoeken of om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

 

auto opslag